
4 port
Ingredienser Burgare:
400 gr halloumi (delas i 8 bitar)
Olja
4 hamburgebröd
6 msk sirachamajonnäs (se nedan)
2 dl ruccola
1 avokado
Picklad rödlök
Gör så här:
Stek eller grilla halloumin. Rosta eller grilla brödet. Dela gröp ur och skiva avokado.
Bred sirachamajonnäs på underdelen av bröden. Lägg på ruccola, skivad avokado och två skivor halloumi och toppa med picklad rödlök.

Ingredienser till sirachamajonnäs:
1 dl majonnäs
1 dl créme fraîche
3 msk sirachasås
Gör så här:
Blanda alla ingredienser och servera eller applicera.

Första gången jag gör picklad rödlök. Fattar inte att jag väntat så länge. Så superenkelt och gott!!!
Picklad rödlök
Ca 1 liter
Ingredienser:
1,5 dl ättiksprit 12%
3 dl vatten
3 rödlökar
Gör så här:
Koka upp ättika, socker och vatten. Låt lagen svalna. Skala och skiva löken i tunna skivor. Lägg löken i en glasburk. Häll på lagen och låt kallna. Klart att serveras!