(null)
Fredagsmys med cornfajitas med stekt paprika och lök. Jag minns att jag kom i kontakt med den här rätten för första gången  (men då med kyckling). Det var för 20 år sedan då jag bodde i USA. Min värdpappa Andrew lagade den här rätten redan då och jag har lagat den sedan dess. Så jag blev lite förvånad över att det var nästan samma ingredienser på det recept som står på fajitasmixen! 

(null)
"Ordning och reda popcorn på fredag" myntade vår sexåring vid tre års ålder. Fredagsmys med popcorn är heligt för honom. Skulle vi någon gång ha slut på popcorn är det lika med ett totalt sammanbrott och hela kvällen är förstörd. 

Ingredienser: 
28 g Fajita spicemix 
500 gr upptinad corn
1 gul lök
1 röd paprika
1 gul paprika
1 dl Vatten
Olja
Tortillasbröd
Sallad
Créme fraiche
Salsasås

Gör så här:
Skär paprikorna och löken i skivor. Stek I olja några minuter till de blir lite mjuka.

Stek corn i olja, när den fått lite färg häll på vatten och fajitakryddan. Låt puttra på låg värme till vätskan dunstat. 

Servera med tortillas, sallad, créme fraiche och salsasås.  

 Tips! Till er som gillar lite BBQ-smak testa "Fajita smokey BBQ". 

Det här är en bra rätt till det finsmakande småfolket eftersom det är plockmat. Men man behöver kanske lite fler ingredienser. Jag sparar okryddade cornbitar (men tar lite salt och peppar på). Skär lite favoritgrönsaker och riven ost.