


Ingredienser:
Fetaost ca300gr
Gul lök 1st
Vitlöksklyftor 2 st
Finhackad färsk ingefära 1 msk
Tomater 2 st
Koriander 1 tsk
Chilipulver 1 tsk
Garam masala 1 tsk
Vatten 3 dl
Färsk bladspenat 200gr
smör 3 msk
Salt och nymalen svartpeppar
Gör så här:
1. Skala och finhacka lök, vitlök och ingefära. Tärna tomaterna.
2. Fräs lök, vitlök och ingefära tillsammans med kryddorna i smör i en gryta.
3. Tillsätt tomaterna och fräs i ytterligare ca 3 min. Tillsätt vatten och låt småkoka under lock i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Vänd i spenaten i grytan. Du får vända runt den tills dess att den blivit mjuk.
5. Skär fetaosten i kuber och vänd ner i grytan strax innan servering (den smälter om den får ligga i på för hög värme för länge.)
Tips! Servera med basmatiris och ett gott ljust bröd.